На Сумщині проведуть аукціон з оренди приміщення коледжу СумДУ

09.08.2021

Жителям Сумщини пропонують взяти в оренду приміщення коледжу СумДУ в Конотопі. Про це повідомили в регіональному відділенні Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях.

«Запрошуємо взяти участь в аукціоні з оренди нежитлового приміщення в місті Конотоп, що обліковується на балансі Відокремленого структурного підрозділу «Класичного фахового коледжу Сумського державного університету», – йдеться в повідомленні.

Актив перебуває у задовільному технічному стані, забезпечений електропостачанням потужністю 35 кВт, водопостачанням, вентиляцією та кондиціонуванням, телебаченням та інтернетом, а також пожежною сигналізацією. Підведене централізоване опалення від зовнішніх мереж.

«Комфортні умови об’єкта, його перспективне розташування з високим рівнем відвідуваності, а також можливість використовувати приміщення за будь-яким цільовим призначенням стануть комерційно-вигідним рішенням для старту та розвитку вашого бізнесу», – зазначили організатори аукціону.

Локація – Сумська обл., м. Конотоп, вул. Чкалова, 1А. Площа – 278,3 м².

Стартова ціна пропозиції – 498,78 грн на місяць. Строк оренди – 5 років. Прийом пропозицій до – 17 серпня 2021 року. Дата аукціону – 18 серпня 2021 року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: