На Шосткинщині два дні відновлювали наслідки бурелому

09.08.2021

У п’ятницю, 6 серпня, Шосткинщиною пройшов бурелом. На півночі Шосткинської громади стихія наробила лиха: повалила дерева, зруйнувала кілька ліній електропередач у селах Дібрівка, Вовна та Клишки, пише shostka.info.

Наслідки стихії ліквідували протягом трьох днів, аж до понеділка. Працівники РЕМ завершили відновлення основних ліній електропередач, продовжуються роботи по підключенню окремих домогосподарств. Про це йшла мова сьогодні, 9 серпня, на апаратній нараді при міському голові.

– Усі три дні, в п’ятницю з вечора, і суботу, і неділю, РЕС, ДСНС, старости, депутати і місцеві мешканці займалися відновленням електрозабезпечення і проїзду по цим населеним пунктам. Я висловлюю щирі слова вдячності усім, хто займався ліквідацією наслідків стихії. Будемо працювати над тим, щоб зменшити ризики в населених пунктах. Будемо відпрацьовувати цілу програму, щоб заздалегідь спиляти ті дерева, які можуть впасти при великих поривах вітру, розчищати біля ліній електропередач, цілий комплекс робіт будемо визначати в цьому напрямку, – зазначив шосткинський міський голова Микола Нога.

Шосткинська міська рада нагадує, що у виконкомі міськради працює цілодобова “гаряча лінія” оперативної служби , на яку можна звернутися з питань надзвичайних ситуацій: (05449) 2 15 79, 0957255011, 0987696176.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: