Спортсмени із Сумщини, які брали участь в Олімпійських іграх-2020, розповіли про свої враження

09.08.2021

Сумчани, які брали участь в Олімпіаді в Токіо, 9 серпня розповіли про свої враження від участі у змаганнях. Сумщину там представляли двоє легкоатлетів – Ігор Мусієнко, Олександр Погорілко та стрілок з лука – Олексій Гунбін, передає suspilne.media.

Розповіли вони про це під час зустрічі з ними керівництва області та міста Суми.

“Я до цього йшов дуже довго. Для мене вони були дуже важливі. Правда, хотілося б, щоб Олімпійські ігри справжні були – такі як, наприклад, в Ріо. Тут — без глядачів, цього не вистачало. Не було тієї атмосфери. Усе життя займався, щоб туди потрапити”, — сказав учасник Олімпіади-2020 в Токіо Ігор Мусієнко.

Фото: Сергій Кумер Ігор Мусієнко

“Ми показали результат, за яким бігли в Ерзерумі, в Туреччині коли проходили відбір. Одинадцяте місце для першої Олімпіади – це добре”, — розповів Олександр Погорілко.

Олександр Погорілко

“Я готовий зробити не лише три роки, я готовий ще дві або три Олімпіади зробити. Бо налаштований на це. Здобув важливий досвід у Токіо — і готовий йти далі до наступних звершень”, — каже Олексій Гунбін.

Олексій Гунбін

Керівництво області та міста привітало спортсменів, вручило їм подяки, почесні грамоти та подарунки. Також на всіх трьох спортсменів область вписала сертифікат на 200 тисяч грн. Після сплати податків це буде — 161 тис. грн на трьох. Додатково Гунбін та Мусієнко отримали ще по 50 тис. грн від міста, з яких майже по 10 тис. кожен має сплатити податків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: