Ямпільчанина, який із необережності збив людину в Одесі, звільнили від кримінальної відповідальності

12.08.2021

Нашому земляку вдалося примиритись з потерпілою, якій він наніс тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. На підставі цього Суворовський районний суд м. Одеси закрив кримінальне провадження, пише yampil.info.

Сама дорожньо-транспортна пригода сталась23 грудня 2020 року о 19 годині в м. Одеса. Керуючи автомобілем марки «SsangYong Kyron» по вул. 7-ма Пересипська, з боку вул. Долинської в напрямку вул. Миколаївська дорога, наш земляк виконував маневр розвороту на перехресті з вул. Локомотивна, в умовах вологого асфальту, і, не врахував дорожню обстановку, не переконався в безпеці маневру і що це не створить перешкоди іншим учасникам руху, допустив наїзд на пішохода, яка в той час перетинала проїзну частину у невстановленому місці.

Внаслідок зазначеної дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала середньої тяжкості тілесне ушкодження у вигляді відкритої травми правого колінного суглобу, до складу якої входить передній вивих правого колінного суглобу з розривом колатеральних та хрестоподібних зв`язок, рвана рана в ділянці правого колінного суглобу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: