Замість ресторану “Кристал” у Сумах буде супермаркет?

12.08.2021

Багато сумчан вже побачили, як у ресторані “Кристал” з донедавна дуже жваво ведуться ремонтні роботи з переобладнання внутрішніх стін. Про це свідчать чисельні звалища сміття та щоденний гуркіт перфораторів.

Робітники повідомили, що колишній власник продав цей заклад мережі супермаркетів АТБ, тому тут ведуться роботи, спрямовані на пристосування цього приміщення для торгівлі.

Нагадаємо, Ресторан “Кристал” свого часу був одним із найбільших підприємств громадського харчування в місті Суми. Відкрито його було в грудні 1972 року до 50-річчя утворення СРСР.

У свою чергу, мешканці прилеглих будинків вже висловлюють свої побоювання, тому що розташування супермаркету поблизу їх домівок та скверу “Дружба”, який і без того потребує негайної реставрації, може вплинути на засмічення їх прибудинкових територій та скверу.

Крім того, на майбутнє, сквер може стати «улюбленим місцем» для клієнтів АТБ, які є прихильниками розпиття спиртних напоїв у громадських місцях, що у свою чергу може спровокувати зростання кількості злочинів.

Уже тривалий період часу сквер “Дружба” й так є ідеальним місцем вчинення злочинів у вечірньо-нічний час, оскільки взагалі не освітлюється.

pravdasumy.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: