У Сумах відбувся чемпіонат міста з радіозв’язку

14.08.2021

Відкритий очний чемпіонат міста з радіозв’язку на коротких та ультракоротких хвилях відбувся у Сумах. Участь у ньому взяли спортсмени з Сум та Сумської області, Донецької та Київської областей, передає suspilne.media.

Усього було три категорії змагань: на ультракоротких хвилях, де зв’язок телефоном, на коротких, де також телефоном і третій вид – телеграфом. Змагались понад тридцять учасників.

У кожного спортсмена є позивний. Вони сконтактують між собою на різних хвилях, зокрема, а також азбукою Морзе. Той кому вдається набрати найбільшу кількість контактів на різних хвилях – перемагає.

Змагання тривали протягом дня на узбережжі річки Псел. Повний комплект медалей – “золото” азбукою Морзе на коротких хвилях, “срібло” – у телефонному турі на ультракоротких хвилях та “бронзу” на коротких вдалось вибороти Ігорю Сорбату із Сум.

Дві медалі виборов Михайло Чичикало з села Вищевеселе Охтирського району – “золото” на коротких хвилях телефоном і “бронзу” азбукою Морзе. Два “срібла” у цих категоріях здобув глухівчанин Володимир Ковальчук. “Золото” та “бронзу” у телефонному турі на ультракоротких хвилях вибороли Денис Маркеєв з Донецької області та Михайло Чайка з Охтирки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: