У Сумах посеред ночі “заблукав” п’яний водій

17.08.2021

Усе розпочалася з телефонного дзвінка небайдужого сумчанина на лінію 102. Йому видалось доволі дивним питання водія автомобіля Mercedes Benz Vito. Той посеред ночі шукав дорогу до міста Глухів. Ба більше, він мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

Патрульні швидко приїхали за місцем вказаної адреси та зупинили автівку, про яку йшлося у повідомленні. Лишень інспектори підійшли до транспортного засобу, чоловік повідомив: “Я нетверезий”.

Поспілкувавшись із 25-річним чоловіком, охоронці порядку з’ясували, що він не має права керування. А на питання, чому той сів за кермо, надав просте пояснення — легковик належить товаришу. На ньому він і збирався доїхати до Глухова.

Водій пройшов огляд на стан сп’яніння на місці зупинки. Результат зафіксував 2, 62 проміле, що в понад 13 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні винесли на чоловіка постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Водія інспектори від керування відсторонили, автівку евакуювали на спеціальний майданчик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: