Обіцяний ремонт вул. Харківської – під питанням

18.08.2021

На поточному тижні ремонтні бригади  КП «Шляхрембуд» працюють одразу на декількох важливих ділянках.

Так, тривають підготовчі роботи до капітального ремонту дороги по вул. 20 років Перемоги з розширенням проїзної частини на ділянці від вул. Петропавлівської до вул. Г.Кондратьєва.

Окрім того, розпочато поточний середній ремонт вул. Декабристів (Роменський мікрорайон), на ділянці від вул. Лисенка до вул. Соколиної, а також – поточний ремонт тротуару по вул. Прокоф’єва (на минулому тижні тут проводились підготовчі роботи).

Також відзавтра  КП «Шляхрембуд» починає роботи із відновлення асфальтного покриття в місцях проведення ремонтних робіт на інженерних мережах по всьому місту. Першими будуть асфальтуватися три ділянки після розриття, яке проводило ТОВ «Сумитеплоенерго» на вул. Першотравневій.

Ведуться деякі роботи і по вул. Харківській. Нагадаємо, що субвенції, яка була виділена на поточний середній ремонт Харківської у 2020 році, недостатньо для повного завершення робіт по цій вулиці (до виїзду з міста). І в поточному році кошти на продовження ремонту вул. Харківської не були виділені ані з бюджету громади, ані з державного бюджету.

Тож наразі КП «Шляхрембуд» освоює лише залишки минулорічної субвенції  в розмірі 1,5 млн. грн. А саме – ведуться роботи із заміни бортового каменю та ремонту технічних тротуарів на ділянці від вул. Лінійної до вул. Охтирської. Ремонт саме проїзної частини буде проводитися у разі виділення додаткового фінансування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: