У Глухові пенсіонер кувалдою розгромив дитячий майданчик

19.08.2021

НП сталася на одній з околиць колишнього райцентру. Як розповіла очевидиця Олена Цибаровська, агресивно налаштований чоловік, озброєний важким будівельним інструментом, прийшов на дитячу площадку і почав громити все, що там знаходилося.

За словами іншої очевидиці Ірини Пуги, цей майданчик був створений років п’ять тому власними силами мешканців мікрорайону, на майже безлюдній і незаселеній вулиці – на шляху до кладовища. Дорога – місцевого значення, по ній практично ніхто не їздить. Тому місце для дитячих розваг і дозвілля – ідеальне. Глухівчани самі все спорудили за свій рахунок: гірку, гойдалки, пісочницю, лавку. Пісок теж самі завезли. Дітвори на цьому краю багато, а за час існування майданчика народилося ще кілька, і тепер ці малюки 3-4 років із задоволенням грають тут, поруч зі своїми будинками.

Здавалося б, що ще може бути приємніше, ніж дитячі голоси на самому краю занепадаючого Глухова? Адекватних людей це радує. А ось одного з жителів провулка, навпаки, заливистий сміх малюків дратував. Одного разу він зірвав із гойдалок ланцюга, і діти впали на землю. На влаштований ним скандал приїжджав навіть тодішній мер міста Юрій Бурлака разом із комісією, до складу якої входив архітектор та інші компетентні особи. Вислухавши обидві сторони конфлікту, градоначальник виніс єдиний припис: захистити майданчик невисоким парканом.

Рішення комісії не задовольнило глухівчанина, але він усе ж заспокоївся. Однак – ненадовго. І на цей раз чоловік уже діяв не за допомогою скарг до міськвиконкому, а – фізичною силою. Просто прийшов на дитячий майданчик і розгромив усе кувалдою. Хлопчики і дівчатка підняли крик, із дворів вибігли їх мами, спробували вгамувати сусіда, проте той ще й пригрозив їм: мовляв, біля хвіртки стоїть сокира, якою він порубає всіх дітей, які з’явилися на майданчику. Нехай вони вдома сидять, а не сміються на всю вулицю! Батьки викликали поліцію. На даний момент ведеться слідство.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: