Сумський проект переміг на конкурсі Міжнародної організації праці

20.08.2021

Міжнародна організація праці (МОП) відібрала проект від Сумської області «Розширення формальних можливостей працевлаштування шляхом розвитку зеленого і крафтового туризму в рамках «Туристичного трикутника Сумщини» в якості переможця.

Старший технічний радник проекту МОП Джемал Ходжич привітав Сумщину з перемогою в конкурсі проектів: «Проект досить амбітний. Звичайно, ми надамо всю необхідну підтримку для його реалізації».

Заступник голови Сумської ОДА Вікторія Ведмідь розповіла, що проект буде реалізовуватися протягом півтора року: «Основний заявник проекту – Сумський національний аграрний університет. До проекту приєдналися представники обласного департаменту соцзахисту, а також обласного центру зайнятості. Запрошені до участі й територіальні громади, розташовані в межах «Туристичного трикутника Сумщини» – Глухівська, Путивльська і Кролевецька, Есманська селищна рада і Новослобідська сільрада».

Мета проекту – збільшення кількості підприємницьких ініціатив та відсотка самозайнятості в сфері зеленого і крафтового туризму серед уразливого населення Сумської області. Тобто його потенційними учасниками можуть бути особи з інвалідністю, ветерани АТО/ООС, внутрішньо переміщені особи, жінки під час/ після декретної відпустки, випускники вузів, особи передпенсійного віку, особи, які постраждали в аварії на ЧАЕС та ін.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: