«Дороги необхідно не тільки якісно будувати, а й відповідально експлуатувати», – Ігор МОЛОТОК

20.08.2021

На Шосткинщині тривають ремонти доріг. Зокрема, ремонті роботи проводяться на об’їзній Шостки по провулку Чехова.  Дорожники розпочали облаштовувати наступну ділянку, яка розташована за автомобільним мостом. Всього тут має бути відремонтовано понад 1 км дороги, яка сполучає два мікрорайони міста і дасть змогу «розгрузити» центр від вантажних авто.

Також ведуться підготовчі роботи до продовження ремонту на дорозі Шостка-Клишки. Хід робіт проінспектував народний депутат від Сумщини Ігор МОЛОТОК, за сприяння якого з державного бюджету були виділені кошти на реалізацію цього проєкту.

– Як я і обіцяв, ми продовжуємо ремонт дорожньою полотна від Клишок у напрямку Тиманівки. Нещодавно зустрічались зі старостами цих сіл: Клишки, Чапліївка та Тиманівка, Основне питання -транспортне сполучення. Про цю проблему знаю не перший рік і планомірно її вирішую.  Наразі відремонтуємо аварійну ділянку від знаку Клишки до вже раніше відремонтованої дороги  – майже 1 км. Далі йдемо на вихід з села, – зазначив парламентар.

Ігор МОЛОТОК зазначив, що дороги необхідно не тільки якісно будувати, а й відповідально експлуатувати, дотримуючись відповідних вимог. Парламентар нагадав, що з першого жовтня набирає чинності Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю».

Документ передбачає впровадження автоматичного габаритно-вагового контролю транспортних засобів та автоматичну фіксацію порушень. Прогнозується, що це зменшить корупційні ризики та усуне вибіркове зважування транспортних засобів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: