Працівники «Гідросфери» отримали сертифікати від компанії «Hot Well»

26.08.2021

ТОВ «ІБК «Гідросфера» має чергове підтвердження професійного зростання своїх працівників – сертифікати від компанії “Hot Well” щодо можливості обслуговувати газові опалювальні котли провідних іноваційних марок – BAXI, WESTEN, ROCA, TERMAL, SOLLY, DE DIETRICH, електричні котли – MORA-TOP та твердопаливні – VIADRUS.

Завдяки отриманим знанням спеціалісти ТОВ «ІБК «Гідросфера» будуть сертифіковано та у відповідності з усіма необхідними вимогами виробника встановлювати та обслуговувати новітнє теплове обладнання. І на відміну від інших продавців подібних устаткувань, надаватимуть ще й сервісне гарантійне обслуговування для максимальної зручності покупців.

«Наша компанія вже давно взяла на озброєння кращі світові галузеві практики і ефективно їх впроваджує. Сертифікація наших працівників вкотре засвідчує статусність нашої компанії та магазину «Тепломережа», а також унікальність співробітників, які можуть працювати з найсучаснішим тепловим обладнанням», – підкреслив директор «ІБК «Гідросфера» Геннадій Магденко.

Він додав, що компанія системно інвестує у розвиток своїх працівників і створює всі можливості, аби через навчання і тренінги вони могли проявити свій потенціал.

Нагадаємо, що «ІБК «Гідросфера» спеціалізується на наданні широкого комплексу послуг: продажі, монтажі, пуско-налаштуванню та сервісно-технічному обслуговуванні топкових, котелень, інженерних систем (опалення, газопостачання, водопровід, каналізація, кондиціонування та вентиляції), систем сигналізації загазованості та системи комплексної очистки води.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: