У футбольного клубу Сумщини може з’явитися новий інвестор

27.08.2021

Минулого тижня заголовками українського футболу, звичайно, був ФК «Альянс» з Липової Долини, який бере участь у першій лізі. У грі проти харківського «Металіста» на «Ювілейному»,«Альянс» програв із рахунком 0:2. Під час матчу на полі був достатньо неоднозначний арбітр, з приводу чого президент команди з Липової Долина Сергій Демченко в дуже грубій формі прокоментував гру в післяматчевому інтерв’ю і заявив, що, можливо, усуне команду з чемпіонату, пише shostka-news.com.

Напевно, що це було сказано на емоціях після гри. Але вже за два дні з’явилися офіційні новини клубу, неочікувані для тренерів, гравців, вболівальників та футбольного світу.

Сергій Демченко повідомив, що проект «Альянс» зачиняється на всіх рівнях, а це означає, що головна команда «Альянсу», дитячі команди та команди, які беруть участь у чемпіонаті області, втрачають фінансування.

Сергій Демченко також написав заяву про відставку з посади голови Роменської районної футбольної асоціації та звільнення з усіх футбольних організацій.

Напевно, це б був кінець історії футбольного клубу «Альянс». Проте наступного дня з’являється інформація, яку підтверджує і президент команди Сергій Демченко, і головний тренер «Альянсу» Юрій Ярошенко. У команди незабаром з’являться нові інвестори, і тому ФК «Альянс» продовжує своє існування і свій виступ у першій лізі.

Нагадаємо, що наступний матч у рамках чемпіонату Кубку України, в якому «Альянс» буде грати з ФК «Чернігів», відбудеться 31-го серпня, точний час проведення гри ще не відомий. Ближче до події з’являться прогнози на фаворита цього матчу. Нагадаємо, що роблячи ставки у вигідних букмекерських конторах, Ви отримуєте шанс отримати хороші бонуси, акції та привілеї. На порталі «ВсеПроСпорт» підібрані кращі букмекери з бонусами для бетторів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: