На Сумщини викрили кількох громадян у скоєнні крадіжок

27.08.2021

Цікавили зловмисників гроші, ювелірні вироби із золота та інше майно. За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження та радять громадянам уважніше ставитися до зберігання власного майна.

У першому випадку по допомогу до співробітників Сумського районного управління поліції звернувся 55-річний чоловік та повідомив, що у нього з сумки зникли мобільний телефон, гаманець з грошима та банківська картка. Також додав, що у подальшому з його картки було знято 16 000 гривень. Поліцейські швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний сумчанин.

Того ж дня, співробітники Конотопського районного відділу поліції викрили 19-річного хлопця у скоєнні крадіжок золотих ювелірних виробів у своєї співмешканки. Виявилося, що викрадені дорогоцінності хлопець вже встиг здати до ломбарду.

Постраждав від рук крадія і 55-річний мешканець с. Василівка. Як з’ясували лебединські поліцейські, крадіжку зварювального апарату скоїв раніше судимий 50-річний односельчанин.

За даними фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за ознаками ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та радять громадянам уважніше ставитися до збереження власного майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: