Придбання автомобіля в США

30.08.2021

Українські автолюбителі все частіше замовляють авто з Америки. Чому? Через вигідних розцінок. Вся американська автомобільна продукція високої якості. Тому машини б / у ще довго проїздять українськими дорогами. Краще довірити покупку автомобіля з США досвідченим професіоналам, щоб уникнути проблем. Досвідчені майстри запропонують вибрати модель на найпопулярніших автоаукционах з шаленим вибором – Copart, IAAI, Manheim.

Переваги досвідчених посередників

Фахівці з багаторічним досвідом набагато вигідніше здійснюють операції з купівлі іноземного автотранспорту:

спеціально навчені та підготовлені;

щодня беруть участь в аукціонах, напрацьовують досвід, справляються з різними нюансами;

рідше помиляються й оперативно реагують на зміни в угодах;

обов’язково перевіряють лот перед покупкою (ДТП, пробіг, кримінал, стихійні лиха, вандалізм і ін.);

гарантують покупцеві надійність.

Найчастіше працюють з аукціоном Copart, підбираючи автомобіль для клієнта. Тут величезний вибір дефектного автотранспорту. Ціни занижені максимально, а пошкодження легені. Відновити авто в Україні вийде недорого. Після покупки машини, оформляють документи й займаються відправкою вантажу до Одеси.

Які бувають ризики та складності? Як їх уникнути?

Покупці, які особисто займаються купівлею без допомоги професіоналів, і недосвідчені посередники часто допускають такі помилки:

Зв’язуються з перекупниками. У пріоритеті завжди пропозиції від страхових компаній. Саме вони й торгують на аукціоні Copart. Доступ до майданчика дозволений будь-кому, хто зареєструється, сплатить внесок;

непослідовно діють. Спочатку вибирають лот, потім його ретельно перевіряють. Оцінюють, як сильно пошкоджений автомобіль і скільки потрібно грошей для його ремонту разом з роботою;

забувають перевірити лот, або не знають, що так треба робити. Відомості з національних баз даних Америки на 100% перевірений. Їх отримати не складно. Але обов’язково;

неправильно розраховують додаткові витрати. Машину ще належить розмитнити. Від характеристик авто вартість розмитнення або залишиться в допустимих межах, або сильно зросте. В останньому випадку авто приженуть без прибутку для себе. На це варто виділити час і все зробити, як треба.

Вибрати якісний ШРУС авто https://massive.ua/parts_catalog/shrus_privoda/ водії зі стажем рекомендують в автомагазині massive.ua. Ресурс працює цілодобово. Професійна підтримка консультантів при виборі деталей і робочих рідин.

Фахівці Carfast.express проведуть операцію з купівлі іномарки без помилок. Успішно працюють віддалено з покупцями з різних українських міст: Львова, Дніпра, Києва, Одеси, Маріуполя, Харкова, Рівного, Тернополя, Житомира, Чернівців, Івано-Франківська та ін. Прижени автомобіль з мінімальними фінансовими витратами й максимальною вигодою для клієнта.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: