На Сумщині викрили чоловіка, який заволодів наркотиками шахрайським способом

02.09.2021

У ході оперативно – профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» та в рамках раніше відкритого кримінального провадження, працівниками сектору кримінальної поліції було отримано інформацію, що один із жителів міста Кролевець, протягом семи місяців нинішнього року, у шести столичних медичних центрах шахрайським способом отримав рецепти на медичні препарати з метою збуту.

Зловмисником виявився, раніше судимий за злочини пов’язані з наркотиками, 44-річний житель міста Кролевець. Знайдені у нього препарати правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 308 Кримінального кодексу України «Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем».

Зловмиснику, під процесуальним керівництвом Кролевецького відділу Конотопської окружної прокуратури, повідомлено про підозру у вчиненні злочину. За дані діяння чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: