12 найкращих представників Шосткинської громади отримали відзнаку народного депутата України Ігоря Молотка

03.09.2021

Сьогодні, 3 вересня, свій День народження святкує місто Шостка. Їй виповнилося 282!

Із Днем міста земляків привітав корінний шосткинець, народний депутат України від Сумщини Ігор Молоток: “День народження рідного міста – це як день народження мами – душевний, хвилюючий, сповнений світлої радості, подяки і щирої любові. Я пишаюсь тим, що я шосткинець і вдячний рідній Шостці за життєвий гарт, за вірних друзів, за дорогих серцю людей, за підтримку та мотивацію”.

У рамках святкування Дня міста відбулася традиційна урочиста церемонія вручення почесної відзнаки «Гордість Шостки». Нагорода була заснована народним депутатом України Ігорем Молотком у 2018 році. Цьогоріч почесної відзнаки удостоєні 12 найкращих представників Шосткинської міської територіальної громади.

Варто зазначити, що кандидатури обирали саме трудові колективи, де працюють номінанти. Серед нагороджених – представники різних професій: лікарі, освітяни, краєзнавці, військові, банківські працівники, журналісти, краєзнавці, поліцейські…

“Вітаю найкращих із кращих представників Шосткинської громади! Ви Гордість Шостки! Вами пишається місто, громада, ваші колеги, знайомі, рідні і близькі. І саме на вас покладаються великі надії, пов’язані з розвитком і розбудовою Шосткинщини. Впевнений, що вам під силу будь-яка задача, адже своєю працею ви вже давно довели, що немає меж людським можливостям, коли ти відданий своїй професії, коли ти щиро любиш рідне місто, свою Батьківщину. Щиро бажаю вам успіхів в усіх починаннях, втілення запланованого і здійснення мрій! Міцного здоров’я, добробуту, миру, радості та щастя!” – сказав у своїй вітальній промові Ігор Молоток.

Парламентар вручив переможцям почесні відзнаки, грамоти та премії.

Нагадаємо, що наступного року «Гордість Шостки» відзначить свій перший – п’ятий ювілей!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: