У Сумах завершився розіграш кубку міста з хокею на траві

04.09.2021

Участь у турнірі взяли вісім сумських команд віком, де гравці до 12 років зі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “Динамо” та Сумської обласної дитячо-юнацької спортшколи. Стартував турнір 2-го вересня матчами у групах і 4 вересня фінішував стиковими матчами, пише suspilne.media.

У матчі за сьоме-восьме місця зустрілись команди, які посіли у групі четверті місця – “Слобожаночка” та “Сумські зірочки” Перемогу у першому матчі ігрового дня з рахунком 4:0 отримали “Сумські зірочки” які посіли сьоме місце. Восьмими завершили турнір хокеїстки “Слобожаночки”.

П’яте-шосте місця розіграли “Юність” та “Торнадо”. З рахунком 6:0 перемогли у матчі хокеїстки “Юності”, які й посіли п’яте місце. “Торнадо” фінішувало шостою.

У матчі за “бронзу” зустрілись “Сумчаночка” та хлопці з команди “Козаки”. Матч завершився з рахунком 7:1 на користь хлопців, які вибороли “бронзу”. “Сумчаночка” у підсумку четверта.

У фіналі зустрілись дві сумські школи – “Блискавка”, яка представляла СОДЮСШ та “Україночка”, вихованки СДЮСШОР “Динамо”. Перемогу у матчі за кубок здобула команда “Україночка”, яка перемогла у “золотому” матчі з рахунком 5:3. “Україночка” – з кубком міста, “Блискавка” – зі сріблом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: