Кролевчани гучно та з розмахом відсвяткували День міста

05.09.2021

Учора на центральній площі міста Кролевець відбулися урочистості з нагоди 420 річниці з дня заснування міста.

Заходи проводилися на всі смаки. Розпочалося святкування з легкоатлетичних забігів юних спортсменів, а далі в хід пішла тяжка артилерія, яку представили байкери з Кролевця та навколишніх міст. Любителі мотопробігів із захватом спостерігали за пришестям мотоциклістів. Маленькі ж кролевчани із задоволенням розважалися на ігрових майданчиках. Крім того, жителі та гості міста могли зробити неймовірні світлини із дівчатами-аніматорами у загадкових середньовічних образах.

Продовжила святкування святкова концертно-розважальна програма за участі кращих вокальних та інструментальних ансамблів, солістів та хореографічних колективів краю.

Родзинкою святкування став виступ народної артистки України Наталії Могилевської, під спів якої запалювали в танці усі без виключення. Публіка була в захваті від атмосфери, яку вона створила на сцені.

Апогеєм свята стали фаєр-шоу від шоу-групи «Голос вогню» та святковий феєричний салют. Продовжили кролевчани святкувати під запальну музику від DJ DAVAY BROTHERS та LED THEATRE – GO GO.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: