Навіщо Охтирка вже втретє купляє дороговартісний автогідропідіймач?

06.09.2021

Для охтирського КП “Благоустрій” хочуть придбати вже третій (!) за останні роки автогідропідіймач (автовишку).

6 вересня 2021 року в Охтирці відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Єдине питання, що розглядалося в прямій трансляції, – це затвердження переліку об’єктів (заходів), які фінансуються у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

З державного бюджету Охтирка має отримати 2 млн 400 тис грн. Виконавчий комітет вирішив направити ці кошти на піскорозкидач та автогідропідіймач.

Для міста це означає, що планують підсипати взимку дороги піском, а не сіллю. Щодо автовишок, то купували їх для КП Благоустрій: одну – при в.о. міського голови О.В. Цілуйку, ще одну – за каденції міського голови І. Алєксєєва. Жоден член виконкому не задав питання, а що трапилося з технікою, де вона, в якому стані. Невже кілька мільйонів менше вартості ремонту чи техніка зникла?

Міський голова Павло Кузьменко обіцяв аудит комунальних підприємств. Розбиратися з матеріальною базою ніхто не буде? Куди пішли величезні кошти і чому «Благоустрій» на межі банкрутства – вже нікого не цікавить?

okhtyrka.net

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: