У Недригайлові планують відкрити цех Роменського заводу «Тракторозапчастина»

06.09.2021

Про це повідомляють на сторінці Недригайлівської громади.

Нещодавно Недригайлівський селищний голова Костянтин Волков та представник ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», де навчають робітничим професіям, відвідали ПрАТ«Роменський завод «Тракторозапчастина», який спеціалізується на виготовленні запасних частин до колісних тракторів.

Свою роботу завод розпочав з 1958 року, з 2008 на підприємстві почали впроваджувати систему менеджменту якості відповідно до вимог міжнародних стандартів. Зараз на підприємстві працює 570 робітників, але гостро стоїть питання з кадровим забезпеченням. Заводу потрібні токарі, електронники, оператори станків, ковалі, ливарники, зварювальники, фризерувальники, шліфувальники. Сьогодні підприємство постійно розвивається і розширюється.

Тому очільник Недригайлівської громади провів переговори з керівництвом заводу щодо можливості відкриття одного з виробничих цехів на території Недригайлівської селищної ради.

«Це дасть можливість забезпечити робочими місцями наших людей, а головне реалізуватися молодим спеціалістам, які пройшли навчання у Недригайлівському вищому професійному училищі», – вважає Костянтин Волков.

Керівництво «Роменського заводу «Тракторозапчастин» налаштоване на плідну співпрацю з громадою і вже розпочалася активна робота з підбору підходящого приміщення для майбутнього цеху.

romny24.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: