Шахрай видурив у літньої сумчанки понад 40 000 гривень

07.09.2021

Учора вдень до Сумського районного управління поліції із заявою про злочин звернулася 85-річна жителька обласного центру.

Правоохоронцям, які прибули на виклик, потерпіла розповіла, що їй на стаціонарний телефон зателефонував невідомий чоловік, який назвався онуком, та повідомив, що став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, в якій травмував людину. Постраждалого чоловіка нібито забрали до лікарні, і він потребує негайного і вартісного лікування. Тому «онук» попросив стареньку зібрати вдома всі наявні гроші та передати їх йому через знайомого, який скоро під’їде.

Пенсіонерка, занервувала, і, сприйнявши інформацію за достовірну, та бажаючи врятувати від неприємностей рідну людину, зібрала вдома всі свої заощадження, поклала їх до пакунку та винесла надвір. Тут її вже чекав незнайомець років 45-ти, який приїхав на автомобілі темного кольору. Згодом, опанувавши себе, пенсіонерка зателефонувала справжньому онукові та донці і з’ясувала, що втрапила у шахрайську пастку.

У поліції за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України та вживають всіх необхідних заходів для встановлення особи шахрая і його затримання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: