На Сумщину приїдуть Міністр охорони здоров’я Ляшко та Міністр Кабінету Міністрів Немчінов

10.09.2021

На Сумщині цієї неділі за участю міністрів, народних депутатів та керівництва області буде відкрито ряд проєктів “Великого будівництва”.

У рамках програми Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО добудоване приймальне відділення Охтирської ЦРЛ. А в Тростянецькій громаді добудували стадіон ім. Куца. Відкривати об’єкти «Великого будівництва» приїдуть Міністр охорони здоров’я Віктор ЛЯШКО та Міністр Кабінету Міністрів Олег НЕМЧІНОВ.

Заходи розпочнуться об 11.00 в Охтирській ЦРЛ, де відбудеться  відкриття п’ятого на Сумщині приймального відділення, реконструкція якого здійснювалась в рамках програми «Велике будівництво».

Продовжиться день відкриттів у Тростянці. О 12.00 в Тростянецькій міській лікарні відбудеться відкриття термомодернізованого лікувального корпусу та оновленого інфекційного відділення.

Потім на 14.00 заплановане відкриття міського стадіону імені двократного чемпіона Олімпійських ігор із легкої атлетики Володимира Петровича Куца. Масштабна реконструкція стадіону теж

Крім того, у неділю о 14.40 відбудеться ознайомлення посадовців, журналістів та громадськості з будівництвом спортивно-оздоровчого комплексу «Н2О-Maxi».

«Велике будівництво» справді великими кроками крокує Сумщиною. Сьогодні в нашій області відбувається ряд безпрецедентних подій. – Медичні та спортивні об’єкти, які ми відкриваємо або яким даємо старт завдяки програмі Президента Володимира Зеленського, – це об’єкти європейського зразка, які покращать життя в Охтирській та Тростянецькій громадах».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: