Вдома у 20-річного жителя Сумщини знайшли велику кількість коноплі, револьвер та два стартові пістолети

10.09.2021

Під час санкціонованого обшуку вдома у 20-річного жителя Липоводолинщини, поліція вилучила велику кількість рослин коноплі, револьвер та два стартові пістолети. Все вилучене слідчі направили на експертизи, а по фактам зберігання наркотиків та зброї відкрили кримінальні провадження.

За інформацією дільничних офіцерів поліції Роменського відділу поліції та на підставі ухвали слідчого судді Роменського міськрайонного суду, за місцем мешкання 20-річного жителя Липоводолинщини було проведено санкціонований обшук. В його ході працівники поліції виявили в домогосподарстві велику кількість речовини рослинного походження, що зовні схожа на коноплю. Господар її зберігав по різних закутках свого будинку: у коробку під столом, у банках на столі, просто насипом на печі, у поліетиленових пакетах та у шафі. Навіть на горищі будинку були виявлені рослини коноплі, що сушилися. А біля будинку та за ним насадження конопель.

Окрім цього, в будинку правоохоронці знайшли револьвер та два стартові пістолети. Все виявлене в ході обшуку було вилучене та направлене на дослідження.

Поліція відкрила три кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту ”, ч.1 ст. 310 “Посів або вирощування снотворного маку або конопель” та ч.1 ст.263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: