У Сумах відзначили представників спортивної галузі

11.09.2021

У Сумах з нагоди Дня фізичної культури і спорту керівники міста та області привітали кращих представників спортивної галузі громади.

Урочистий захід відбувся в МЦ «Романтика» та зібрав в одному колі всіх, хто дотичний до сфери фізичної культури та спорту.

За вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, відданість справі, підготовку спортсменів високих розрядів та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесні відзнаки «За заслуги перед містом» ІІІ ступеню отримали: Почесна громадянка міста Суми, голова обласного осередку НОК України, срібна призерка з біатлону XVIII зимових Олімпійських ігор Олена ПЕТРОВА та доцент кафедри теорії та методики інституту фізичної культури СумДПУ ім. А. С. Макаренка, тренер-викладач зі спортивної аеробіки ДЮСШ «Спартак» Оксана ДУБИНСЬКА.

Також цього дня подяками міського голови та Почесними відзнаками було нагороджено ряд представників спортивної еліти Сум.

Пригадали присутні і дворазового Олімпійського чемпіона зі спортивної ходьби, кращого скорохода ХХ століття, Почесного громадянина міста Володимира Голубничого, чиє серце зупинилось у серпні цього року. Легенду світового спорту та всіх, видатних спортсменів, хто пішов з життя в  останні роки, вшанували хвилиною мовчання.

Продовжився захід щиросердними вітаннями представників влади міста та області, нагородженням та виступами міських художніх вокальних та інструментальних колективів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: