Охтирську футболістку викликали у національну збірну

12.09.2021

Головний тренер національної жіночої збірної України з футболу Наталія Зінченко оприлюднила список гравців національної команди, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки до міжнародного матчу зі збірною Туреччини.

Цей поєдинок відбудеться в рамках підготовки збірної України до старту у новому кваліфікаційному етапі Кубку Світу 2023. Матч відбудеться 21 вересня 2021 року у Києві на місцевому стадіоні НТК ім. В.Баннікова. Гра розпочнеться о 19:00, вхід вільний.

У цьому списку немає сумчанки Катерини Самсон, але є охтирчанка Яна Калініна.

За результатами жеребкування відбору до Кубку Світу 2023 синьо-жовтим випало зіграти проти команд Іспанії, Шотландії, Угорщини та Фарерських островів у рамках групи В. Відбірковий цикл для українок стартує у жовтні 2021 року, і цього року команді належить зіграти чотири матчі. 21 та 26 жовтня синьо-жовті проведуть два домашніх поєдинки зі збірними Фарерських островів та Іспанії. Завершуватиме ігровий рік збірна України двома виїзними матчами зі збірними Шотландії (26.11) та Угорщини (30.11). Продовжать свої виступи українки вже у квітні 2022 року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: