«У гості до мамонта»: Велосипедисти Сумщини їздили 200 км

12.09.2021

11 вересня відбулася головна велоподія року в Сумах – традиційний бревет 200 км «У гості до мамонта», присвячений 100-літтю від першого бревету, який проводився у Франції. Це було яскраво, весело, драйвово, блискуче та, на жаль, надто швидко закінчилось, передає sumypost.com.

Про це пише Дмитро Литовченко на своїй сторінці у Фейсбук.

“Велосипедисти у ретро-костюмах, талісман у вигляді зубів справжнього мамонта, стартовий масаж від студентів сумського педагогічного університету, фантастичні волонтери, поліцейський супровід, красиві пейзажі Хоружівки, мамонт у Кулішівці, екстремальні ями Тернів, шалені перегони (а як же без них?!) та дружні посиденьки на фініші. Президент Сумського рандоннерського клубу Velo-Sport Sumy Randonneurs Maryna Moroz зі численною командою помічників та помічниць підняли організаційну планку на захмарний рівень”, – пише велосипедист і учасник бревету.

У дорозі учасників годували і пиріжками: ”Петро Постіл у Беседівці гостинно прийняв 50 учасників на КП, у прямому сенсі, накривши поляну смаколиків. А неймовірно смачні пиріжки з печі із Беседівки я згадував протягом усіх наступних 100 км”.

На фініші учасників чекала яскрава фотозона, святковий торт, дикі велосипедні жарти, медалі одразу із іменним гравіруванням, нагородження.

Втім, було не тільки смачно і солодко. Але місцями і важко через відсутні дороги.

“Тож, приїздіть наступного разу до нас у Суми на бревети, у нас є все – класна організація, чудові маршрути, швидкість та дружня атмосфера”, – запрошують цьогорічні учасники на наступний рік.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: