На Сумщині закінчили масштабну реконструкцію стадіону в Тростянецькій громаді

12.09.2021

Відкриття міського стадіону імені двократного чемпіона Олімпійських ігор із легкої атлетики Володимира Петровича Куца відбулося в рамках святкування Дня міста Тростянець за участю Міністра охорони здоров’я Віктора ЛЯШКА, Міністра Кабінету Міністрів України Олега НЕМЧІНОВА.

Міністри привітали жителів Тростянецької громади із таким відкриттям. Зокрема, Олег Немчінов побажав спортивній команді Тростянеччини перемоги, а Віктор Ляшко наголосив, що завдяки цій спортивній арені в Тростянці буде менше хворих, у той час як у медиків зарплата буде більшою, адже, згідно з Указом Президента України, у 2022 році мінімальна заробітна плата для лікарів становитиме 20 тис. грн, для медичних сестер − 13,5 тис. грн.

Загальна кошторисна вартість реконструкції стадіону склала майже 55 млн грн. Фінансування об’єкта здійснювалося за рахунок коштів ДФРР та міського бюджету.

У рамках реконструкції на стадіоні облаштовані бігові доріжки, виконані роботи з облаштування футбольного поля розміром 105х68 м, тренувального футбольного поля розміром 57х31 м, двох тренувальних полів 60х40 м зі штучним покриттям та поля для міні-футболу 40х20 м зі штучним покриттям.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: