У Сумах 20 тварин знайшли собі домівку на фестивалі “Друг з притулку”

13.09.2021

Про це йдеться на ФБ-сторінці “Сумське товариство  тварин”.

“Настав час підбити підсумки цього чудесного дня! Емоції трохи вщухли, сили відновлені, але подяка за цей день і радість, що переповнює серця, будуть гріти нас ще довго.

Завершився 15 фестиваль “Друг з притулку”. Місяць підготовки, місяць майже щоденних зустрічей волонтерів-хендерів зі своїми підопічними … Стільки зусиль, стільки сил докладено, щоб цей день залишився світлим відблиском в історії Сумського товариства захисту тварин!

Не хочу тягнути, перейду відразу до головного. 20 тварин знайшли свою сім’ю сьогодні! Мега-крутий результат, на який ми і не могли сподіватися. Додому поїхали 5 дорослих собак, 4 кошенят і 11 цуценят!” – йдеться у повідомленні.

Зробити Фестиваль святковим організаторам допомогли танцювальні студії Dance Art Studio з колективом DAVITA, неймовірна яскрава і незабутня ZUMBA, колектив “Starlight”, сучасний танцювальний колектив зі Степанівки, Тру-ля-ля, співаки Віктор Лустенко, Вітя Грабар, Полінка, колектив Back To Street, Данило Лустенко.

“Неймовірно! Ви змогли зробити цей день не просто виставкою тварин, а й справжнім святом, з мега-крутою програмою, а головне, з відчуттям важливості та потрібності цього свята. Велике вам спасибі! Кожному з вас, за кожен танець, пісню або слово. Спасибі!”, – говорять організатори Фестивалю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: