Суд узяв під варту чоловіка, який скоїв ДТП у Сумському районі

13.09.2021

Згідно з ухвалою слідчого судді Білопільського районного суду Сумської області від 13 вересня стосовно громадянина Т., підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 2861 КК України, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, тобто до 10 листопада 2021 року включно з визначенням суми застави в розмірі 50 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 113 500 грн.

Слідчий суддя – Черкашина М.С. Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/1531/21.

Для інформації:

11 вересня 2021 року близько 21:00 громадянин Т., керуючи автомобілем «ВАЗ-2109», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, при виїзді з другорядної дороги в смт. Миколаївка Сумського району Сумської області, всупереч вимогам дорожнього знаку 2.1 ПДР України «Дати дорогу», при виїзді з другорядної дороги на автомобільну дорогу Р61 «Батурин-Конотоп-Суми» на 128 км. +900 м., не переконався, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху, виїхав на зустрічну смугу руху та почав по ній рух. В цей час, в зустрічному напрямку рухався автомобіль марки «MAN» з напівпричіпом під керуванням громадянина М. Не маючи можливості уникнути зіткнення, внаслідок необережних дій водія Т. сталося зіткнення зазначених вище транспортних засобів.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажири автомобіля «ВАЗ-2109» отримали тілесні ушкодження різної тяжкості.

Санкція ч. 2 статті 286-1 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: