У важкому стані залишається один з трьох травмованих в аварії дітей, яка днями сталася на Сумщині

13.09.2021

У важкому стані залишається один з трьох травмованих в аварії дітей, яка сталася 11 вересня на автодорозі “Батурин-Конотоп-Суми” в селищі Миколаївка. Там зіштовхнулися легковик та вантажівка. Про стан 10-річного хлопчика Суспільному повідомив завідуючий відділенням інтенсивної терапії обласної лікарні Сергій Бережний.

“Був доставлений машиною швидкої допомоги у вкрай важкому стані з важкою черепно-мозковою травмою, переломом правої стегнової кістки, у стані травматичного шоку. На даний час він повністю обстежений, проводиться інтенсивна терапія. Залишається важким”, – сказав він.

Також, за словами заступниці директора обласного центру екстреної допомоги Галини Білоус, одній дитині була надана медична допомога на місті, іще одна дитина була доставлена каретою швидкої до обласної дитячої лікарні. Там помічниця головного лікаря Оксана Кедя, посилаючись на медичну таємницю, сказати про стан хворого відмовилась.

За інформацією поліції, попередньо винуватцем аварії є водій легковика.

“Автомобіль ВАЗ 2109 під керуванням 32-річного чоловіка виїхав на зустрічну смугу без ввімкненого світла фар, в результаті чого здійснив зіткнення з автомобілем МАН. Тілесні ушкодження різної тяжкості отримали пасажири автомобіля ВАЗ. ЦЕ 34-річна жінка та троє неповнолітніх дітей: 12, 10 та 4-ох років”, – розповів речник поліції Сумщини Володимир Крупецьких.

За словами Володимира Крупецьких, відрите кримінальне провадження за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху”. Якщо провину підозрюваного доведуть, а тілесні ушкодження визнають тяжкими, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: