Побачити важливе: Мер Сум вигадав новий спосіб утилізації зламаних дерев

13.09.2021

Комунальні служби не поспішають прибирати повалені дерева та зламані гілки уздовж набережної річки Псел, що неподалік вулиці Героїв Сталінграду.

Відповідні фото до нашої редакції надіслали обурені сумчани. Люди скаржаться, що дерева стоять в такому вигляді вже не один місяць. А комунальні служби, які за це відповідають, так і не спромоглися за все літо прибрати їх та привести до ладу територію, де щодня прогулюються сумчани.

Можливо, це не просто так, а один із прикладів лайфаків від мера Сум, який таким чином вигадав новий спосіб утилізації зламаних дерев. Зокрема, залишати їх там, де впали, щоб вони самі згнивали. І екологічно, і економічно. Та чи врахував мер Сум, що цей процес може тривати не один рік, а відтак сумчанам ще довго доведеться “насолоджуватися” прогулянками з такими немиловидними краєвидами.

Додамо, що неподалік набережної річки Псел знаходиться ще один приклад “успішного” господарювання мера Сум – біля Харківського мосту красується туалет-смітник, який майже під зав’язку завалений пакетами зі сміттям. Через бездіяльність влади із зони відпочинку ця територія перетворилася на справжнісінький смітник.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: