Житель Сумщини виростив на городі дивовижний виноградник

14.09.2021

Мешканць Шосткинської громади, житель села Чапліївка Удовенко Олег Володимирович своїми силами заклав на власній присадибній ділянці дивовижний виноградник. Про це йдеться на сайті Шосткинської міської ради.

Олег Володимирович розповів, що почалось все з подарованої йому «чортової дюжини» саджанців, привезених з Полтави у 2015 році. Неочікувано для самого пана Олега, догляд за виноградом викликав в нього неймовірне захоплення, яке з кожним роком набирало обертів та непомітно переросло у власну справу.

Своєму хоббі він присвячує весь свій час. Сьогодні плантація Олега Володимировича налічує 65 кущів, з яких 63 – різних сортів: від ультра ранніх до пізніх («Юнкер», «Восторг», «Рута», «Розова димка», «Подарунок Запоріжжя», «Кеша», «Юпітер», «Сенатор», «Ванюша», «Аркадія» та багато інших).

Перший врожай ультра ранніх сортів господар починає збирати вже після медового спасу. Зазначимо, що грона окремих сортів винограду досягають ваги від 1,5 до 2 кілограмів.

Працює Олег Володимирович завжди самотужки та з не аби-яким натхненням. Найбільше задоволення він отримує від результатів своє праці, коли виходить вранці з філіжанкою запашної кави до винограднику та «кайфує».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: