Акперов розповів, чому Сумами сьогодні керує другий Філіп Кіркоров

15.09.2021

Мер Сум Олександр Лисенко легко міг би скласти конкуренцію королю ремейків російської естради Філіпу Кіркорову. Про це в стрімі на своїй сторінці в Facebook розповів голова фракції «Європейської Солідарності» в Сумській міськраді, він же головний опонент чинного міського голови Вадим Акпєров.

Лідер «ЄС» зазначив, порівняння Лисенка з російським виконавцем – це не просто тролінг, як багато хто може подумати, а констатація факту, тому що мер не упускає найменшої можливості попіаритися на чужих досягненнях, до яких він не має ніякого відношення. Яскравим прикладом Вадим Акпєров називає реконструкцію Центрального ринку міста Суми, проти чого свого часу сам же Лисенко і виступав, а тепер записує стріми на фоні знесення торгових наметів, розповідаючи, що це і його заслуга.

Вадим Акпєров зазначає, те ж саме стосується реконструкції центральної частини Сум. 7 років Лисенка і компанію це питання не сильно хвилювало, а тепер же, як тільки цю тему почав піднімати депутатський корпус, мер Сум раптом активізувався і почав на апаратній нараді дорікати чиновникам, що ті, виявляється, забули, що потрібно приводити в порядок зелені зони, парк Кожедуба, сквер Дружба і інші місця відпочинку городян в історичній частині Сум.

Вадим Акпєров припустив, напевно, за вміння копіювати чуже і багато розповідати, але мало робити Олександр Лисенко і подобається сумчанам. Саме тому вони голосують за нього на виборах. Саме тому вони довірили йому керувати містом, ось тільки підсумок цього керування вже очевидний навіть найзапеклішим шанувальникам чинного градоначальника.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: