Одягнув пакет на голову: З’явилися подробиці та фото з місця жорстокого вбивства хлопчика

16.09.2021

Як ми повідомляли, учора до поліції надійшло повідомлення про те, що житель Глухова забрав із дитячого садочка свого 3-річного сина і додому з дитиною не повернувся.

Поліцейські відразу розпочали пошуки зниклих: разом із небайдужими громадянами прочісували вулиці міста, опитували можливих свідків, переглядали відео з камер відеоспостереження, орієнтування з описом зниклих було розіслане до всіх територіальних підрозділів поліції області та поширено в мережі Інтернет.

«Така злагоджена робота дала результат. Поліцейські розшукали 50-річного батька на одній із вулиць міста Глухів, проте дитини з ним не було. Чоловік пояснив, що не знає, де знаходиться його син, – коментує начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександр Анохін. – У ході проведення слідчих (розшукових) дій співробітники поліції встановили, що батько задушив свого 3-річного сина. У подальшому зловмисник показав правоохоронцям місце вбивства».

Виявилося, що, забравши сина з дитячого садочка, поїхав із ним за місто на велосипеді. Приїхавши до найближчої лісосмуги, зв’язав йому руки та одягнув пакет на голову. Дитина задихнулася. Після того батько поїхав геть.

Наразі поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відділу поліції № 1 (м. Глухів) відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
29.04.2024 Вночі та зранку на Сумщині зафіксовано 41 вибух
29.04.2024 Соняшник і гречка стали збитковими, рентабельним залишається овес — фермер із Сумщини
29.04.2024 Сумські футзалісти виграли “бронзу” першої ліги
29.04.2024 5 днів не виходив із квартири: у Ромнах рятувальники виявили чоловіка без ознак життя
29.04.2024 На Шосткинщині перекинулася Skoda Octavia: водій загинув, пасажир отримав численні травми
29.04.2024 Помер відомий тренер, почесний громадянин Сум Михайло Фоменко

Коментарі: