За добу на Сумщині виявили 35 боєприпасів

16.09.2021

15 вересня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження однієї 50-мм мінометної міни, двох 45-мм, одного 76-мм, одного 85-мм, одного 122-мм артилерійських снарядів та однієї ручної гранати Ф-1. Боєприпаси раніше були виявлені Шосткинщині, Краснопільщині, Кролевеччині та Сумському районі. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення двадцяти шести 50-мм мінометних мін, одного 76-мм, трьох 45-мм артилерійських снарядів та п’яти вибухників. Відголоски минулих війн знаходилися в лісі на відстані до 250 м від житлових будинків с. Перекопівка, що на Роменщині.

На місці виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: