“Найпатріотичніша” журналістка Сум відправила свою дочку вчитися до Словакії

17.09.2021

Олена Адаменко похизувалася у Фейсбуці, що її дочка вступила до Бритаславського вишу, а також розповіла, як вночі на таксі розсікала Європою.

На тлі постійних патріотичних висловлювань Олени Адаменко – скандальної журналістки та вірної соратниці екс-нардепа Олега Медуниці – її дочка отримуватиме вищу освіту не у сумському чи, навіть, столичному університеті, а звісно ж за кордоном.

Схоже, що коштів, які винахідлива журналіста заробляє на “UA:Суми” вистачає не тільки для відпусток на лакшері курортах типу Дубаїв (Об’єднані Арабські Емірати), а ще й на оплату дороговартісного навчання свого чада у Європі. А також на те, щоб вночі проїхатися на таксі від Братислави до Відня (відстань 70 км).

Нагадаємо, що нещодавно у ЗМІ розповідали про те, як Олена Адаменко вигравала тендери «UA:Суми» на виготовлення авторських передач вартістю майже мільйон гривень. До речі частина із них спрямована саме на обслуговування діяльності та інтересів екснардепа, а нині депутата облради від «Європейської Солідарності» Олега Медуниці. Таке викачування державних коштів під прикриттям тендерів продовжується не перший рік.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: