Житель Сумщини вкрав велисипед і поїхав на ньому за покупками

17.09.2021

До працівників Роменського районного відділу поліції з заявою про крадіжку звернулась 57-річна жителька міста. Жінка пояснила, що після роботи, по дорозі додому, вона вирішила заїхати в магазин, аби придбати продукти харчування. Свій велосипед залишила біля входу та ніякими захисними замками його не закріплювала. Коли ж вийшла, то свого транспорту вже не знайшла. Про крадіжку відразу повідомила до поліції.

Оперативники, що виїхали на місце події, провели перевірку та протягом години вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 46-річний житель міста, який вже не одноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

Як з’ясувалось, чоловік того дня пішов до магазину за свічками та в продажу їх не виявилось. Вийшовши з торгового закладу, він помітив велосипед, що стояв без нагляду біля входу. Тож, довго не думаючи, вирішив його поцупити. Сів та поїхав, а вже по дорозі додому викрадене сховав у чагарниках.

У поліції відносно зловмисника відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України. За скоєне йому може загрожувати до п’яти років обмеження волі.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням не залишати без нагляду свій двоколісний транспорт на вулицях, біля будинків, в під’їздах та інших громадських місцях. А у разі виникнення такої потреби поліцейські радять обов’язково вживати всіх необхідних заходів по його безпечному збереженню.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: