На Сумщині відбулося грандіозне свято футболу – «Кубок єднання-2021»

20.09.2021

За результатами обласного відбіркового етапу Всеукраїнського дитячого футбольного турніру серед дітей віком 10-11 років, команда із Шостки представлятиме Сумщину на фінальних змаганнях за Кубок єдності України, які відбудуть 24 вересня у Луцьку.

19 команд-учасниць від Сумщини змагалися сьогодні, 20 вересня, в обласному центрі на базі Футбольного центру «Барса». Зранку  – урочисте представлення команд грандіозного свята, яке проходило за ініціативи Благодійного Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Кожна команда отримала заохочувальні подарунки – футбольні м’ячі, також лунали теплі слова-вітання від лідера ПП «За Майбутнє» Сумщини, народного депутата України Ігоря Молотка: «Переконаний, кожна команда, яка сьогодні бере участь у відбірковому турі, достойна захищати честь рідного міста і області. І кожній під силу завоювати Кубок, але спорт є спорт, тож нехай переможе найсильніший. Будьте сильними, мрійте, дійте і перемагайте!»

Після таких настанов діти з неабияким азартом йшли до перемоги та боролися за вихід до фіналу.

Організатори обласних футбольних  змагань подбали про здорове харчування юних футболістів – порадували учасників запашною польовою кухнею.

У фінальній зустрічі за поїздку до Луцьку грали команди із Сум  та Шостки. І хоч перемогу здобули сумчани, за рішенням самої команди-переможця, честь Сумщини у Луцьку 24 вересня 2021 року відстоюватиме саме футбольна команда з Шостки.

Нагадаємо, «Кубок єднання», який проводиться за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці – це наймасштабніший футбольний турнір України.

Переможцями мріють стати 400 команд із 22 областей України. На володарів Кубка чекають семиденні тренувальні збори у серці Карпат – Буковелі та багато інших призів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: