Справу про заволодіння 4,26 млн грн військової частини на Сумщині скеровано до суду

20.09.2021

Обвинувальний акт стосовно колишнього начальника фінансової служби військової частини Сумщини скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

До суду скеровано справу стосовно колишнього начальника фінансової служби військової частини Сумщини, обвинуваченого у заволодінні 4 млн гривень коштів військової частини.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

17 вересня прокурорами САП за результатами досудового розслідування детективів НАБУ скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника фінансової служби однієї з військових частин у Сумській області, який у змові з іншими особами заволодів грошовими коштами військовій частини на суму майже 4 млн гривень.

Так, за даними досудового розслідування, начальник фінансової служби на початку листопада 2014 року заволодів грошовими коштами, які належали військовій частині як розпоряднику бюджетних коштів, перерахувавши на власний картковий рахунок та на карткові рахунки інших фізичних осіб, які не були поінформовані про його злочинні наміри, грошові кошти у сумі 4 267 495,39 гривень. Частину цих коштів, а саме 3 448 876,87 гривень, він зняв з рахунків із використанням платіжних карток на ім’я інших фізичних осіб.

На сьогодні досудове розслідування у справі закінчено. Обвинувальний акт скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: