Відбувся тендер на ремонт дороги Ямпіль-Свеса

22.09.2021

Ділянки 0 км – 0 км 290 метрів, 5 км 675 м  – 6 км та 6 км 65 метрів – 7 км 275 метрів дороги О191801 Ямпіль – Свеса – Марчихина Буда – Княжичи ремонтуватиме ПП “Шляховик-Шостка”, передає yampil.info.

Саме це підприємство запропонувало найнижчу ціну проведення робіт – 14 мільйонів 409 тисяч 300 гривень. Це на 446 тисяч 700 гривень менше від очікуваної вартості, яку встановило ДП «Дороги Сумщини».

Конкурентами ПП “Шляховик-Шостка” на тендері виступали ТОВ “Торговий дім “Дінастія» та ТОВ “БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС”, але їх пропозиції виявилися дорожчими. Якщо  ТОВ “ТД “Дінастія» запропонувало виконати роботи дорожче на більш ніж 269 тисяч гривень, то пропозиція ТОВ “БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС” відрізнялась лише на 1020 гривень.

Нагадаємо, тендер на ремонт зазначених ділянок дороги мав відбутись ще наприкінці травня, але його скасували через те, що обидва претенденти, які тоді зголосились взяти в ньому участь, ТОВ “Торговий дім “Дінастія” та ПП «Шляховик-Шостка» допустили технічну помилку. Тендер довелось оголошувати повторно, закупівельні процедури по ньому тривали з 20 липня до 22 вересня.

Мова йде про завершення ремонту дороги по селу Орлівка та ремонт аварійної ділянки по смт Ямпіль від перехрестя з дорогою територіального значення Береза-Ямпіль-С.Буда до, приблизно, перехрестя з вулицею Гагаріна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: