У Шостці жінка провідувала у лікарні знайомого і вкрала чужий телефон

23.09.2021

Повідомлення про крадіжку мобільного телефону в одного з пацієнтів лікарні міста Шостка в поліцію надійшло від медиків. Виїхавши на місце, правоохоронці з’ясували, що засіб зв’язку був залишений без нагляду на тумбочці в палаті. Опитавши медперсонал та пацієнтів лікарні, правоохоронці встановили, що до крадіжки може бути причетна одна з відвідувачок закладу охорони здоров’я, яка в цей час провідувала свого знайомого у цій палаті.

Поліцейські встановили особу жінки, розшукали її, і вона зізналася у скоєному. За словами 53-річної підозрюваної, викрадену річ вона залишила собі.

Вилучений у зловмисниці мобільний телефон стражі правопорядку повернули власнику, а відносно жінки відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 1000 до 3000  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років. Остаточне покарання їй визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: