Чому українці надають перевагу підвіконням Plastolit

24.09.2021

Підвіконня є важливими елементами будь-яких вікон, тому треба відповідально та серйозно підходити до вибору цих виробів. На українському ринку представлені плити різних брендів, серед яких вигідно виділяються підвіконня марки Plastolit. Вироби, які виготовляються українською фірмою, цінують за високі експлуатаційні характеристики, показний зовнішній вигляд та привабливу вартість.

Компанія Plastolit надає широкий асортимент виробів, що виготовляються з матеріалів німецької якості, які відрізняються фактурою та кольоровим виконанням, завдяки чому можна знайти оптимальні варіанти для конкретних приміщень та дизайну. На сайті https://vikna.ua/window_sills/podokonniki-plastolit/ можна купити підвіконня «Пластоліт» з офіційною гарантією виробника за найбільш привабливими цінами з безкоштовними замірами, швидкою доставкою та професійною установкою.

Головні переваги підвіконь Plastolit

Підвіконні плити українського бренду широко застосовують в житлових, офісних та виробничих приміщеннях. Ці вироби — стійкі до вологи, тому вони стануть відмінним рішенням для ванної кімнати або басейну. Також підвіконня «Пластоліт» мають інші важливі переваги:

Ультрасучасний дизайн. Привабливий вигляд забезпечується напівкруглим капіносом, яскравими насиченими відтінками та різними малюнками. Це сприяє гармонійному поєднанню білявіконного простору з навколишнім інтер’єром. Водночас підвіконні плити комплектуються заглушками в колір виробу, що надає їм завершеного вигляду.

Міцність, практичність. Завдяки збільшеній товщині 20 мм та розміщенню ребер жорсткості з кроком 16 мм підвіконня має високу надійність, легко витримує великі вагові навантаження. Такі плити економлять місце, оскільки можуть використовуватися в якості робочої зони або для облаштування невеликої оранжереї.

Стійкість до механічних впливів. Плити мають легендарну німецьку ламінацію Elesgo, що сприяє збільшенню експлуатаційного терміну конструкцій і збереженню пристойного зовнішнього вигляду.

Вологостійкість. Навіть якщо пролити воду або іншу рідину та не відразу її витерти, покриття залишиться цілим та неушкодженим без будь-яких плям або слідів.

Невибагливість у догляді. Чистоту підвіконь Plastolit підтримувати максимально просто — достатньо лише іноді протирати поверхню вологою тканиною або серветкою.

Екологічність. Підвіконні плити виготовляються з екологічно чистих матеріалів, які не завдають шкоди людині або навколишньому середовищу. Це підтверджується відповідними сертифікаційними документами.

На вибір покупців пропонуються різні варіанти відтінків та забарвлень: прості білі, кольору венге, з імітацією мармуру, рустикального або золотого дубу. Поверхня може бути як матовою, так і глянцевою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: