24.09.2021
Немає нічого кращого для учня, як побачити на практиці роботу людини, що досягла певних вершин і майстерності у професії, яку ти лише опановуєш.
В Шосткинському центрі професійно-технічної освіти 23 вересня в лабораторії кухарів відбувся майстер-клас від фіналіста конкурсу легендарного проєкту “МастерШеф 4” Ярослава Бреуса. Дівчата разом з Ярославом готували три страви з одних інгредієнтів. Готували салат, основну страву і десерт, пише shostkanews.city.
Ярослав родом із Мени (Чернігівська область) приїхав до Шосткинського центру професійно технічної освіти навчатися на кухаря кондитера у 2009 році.
Хлопець вже тоді проявив себе як обдарована і харизматична особистість, брав активну участь у житті навчального закладу. Спілкування з талановитим випускником продовжилось і після закінчення його навчання у 2012 році.
Останні три роки свої кулінарні здібності Ярослав відточує у одному зі столичних ресторанів. Майстер-клас від Ярослава відбувся у рамках марафону до 50-річного ювілею Центра ПТО, який відкрив свої двері у 1971 році.
“Ми вдячні Ярику за візит до закладу і такий яскравий, пізнавальний урок. Ми пишаємося нашими випускниками й з гордістю і шаною завжди зустрічаємо їх у своїх стінах”, – написали на своїй сторінці у Фейсбук педагоги.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
25.11.2025 «То не ми!» — Міськводоканал відхрестився від загадкової калюжі на Харківській
25.11.2025 У Сумах зупинили тролейбуси: місто терміново підсилює автобусні маршрути
25.11.2025 «Ранок — пішохід, обід — водій». У Сумах день видався небезпечним: дві ДТП і двоє травмованих
25.11.2025 У центрі Сум сапери розмінували принтер
25.11.2025 Корупція чи недбальство: у Кролевці закупили обладнання для їдальні на 32 % дорожче?