Юні футболісти Сумщини завоювали друге місце на Кубку єднання-2021

27.09.2021

На Волинщині завершився Всеукраїнський турнір із футболу «Кубок єднання-2021» серед дітей 2010–2011 років народження. Вихованці Шосткинської КДЮСШ «Барса» вийшли у фінал та завоювали друге місце з-поміж 22 футбольних команд України.

Вирішальний матч відбувся вчора, 27 вересня, на стадіоні «Авангард» у Луцьку. Юним спортсменам Сумщини, аби потрапити до фіналу, довелося провести три гри у своїй підгрупі та обійти своїх суперників із рахунками: 1:0, 2:0, 4:0.

У вирішальному протистоянні вихованці Шосткинської КДЮСШ «Барса» зустрілися із командою Одеської області ДЮСШ №11 «Чорноморець». Під час гри переможець так і не був визначений, адже рахунок залишився 0:0. Відтак володаря Кубку довелося  називати за результатами пенальті. На жаль, один влучний простріл одеситів завадив команді із Сумщини стати переможцем, однак другий результат з-поміж 22 професійних українських теж став цілком достойним.

«Пишаюсь нашими бійцями, вони не поступились жодному супернику і у фінальній грі з одеситами боролись до останнього. Але у спорті часто так буває, що долю поєдинку вирішує випадок. І у серії післяматчевих пенальті нашим візаві пощастило більше. Та шосткинська команда не з тих, хто засмучується, тим більше, що шосткинці були фаворитами турніру, яких полюбили вболівальники, поважали суперники і гідно оцінили судді», – прокоментував народний депутат України Ігор МОЛОТОК.

Парламентар подарував команді футболістів Шосткинської КДЮСШ «Барса» дводенний відпочинок у Львові.

Нагадаємо, Всеукраїнський турнір із футболу серед дітей 2010–2011 рр. народження, організований Благодійним фондом «ФОНД ІГОРЯ ПАЛИЦІ «ТІЛЬКИ РАЗОМ». Змагання відбулись у 22 областях України та зібрали 400 команд, а це майже 7 тисяч учасників, які змагалися за перемогу та продемонстрували достойну гру.

За словами лідера партії «За Майбутнє» Ігоря Палиці, відтепер Всеукраїнський турнір із футболу «Кубок єднання» буде проводитися щорічно.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: