Лайфхаки як завжди вибирати смачну піцу в Бердянську

27.09.2021

Справжню італійську піцу подають в мережі ресторанів «Монопіцца». На сайті https://berdyansk.monopizza.com.ua/з широкого асортименту ресторану легко підібрати страву на будь-який смак. 

Тісто без домішок: ніякої хімії

На перший погляд, нічого особливого: коржик, присмачена соковитою начинкою з соусу і м’ясних, овочевих або рибних інгредієнтів. Однак за кожним ароматним з хрусткою скоринкою стоїть ретельно відпрацьована технологія. Пиццайоло для приготування тіста використовують натуральну бездріжджову закваску і цельнозерновую борошно – щадного помелу пшеничне, змішану з крафтового, що зберігає корисні властивості зерна. Для начинки беруть тільки свіжі продукти і ніжний вершковий сир.

Такий тандем до душі гурманам, що стежить за здоров’ям. Продукція бренду Monopizza не стане причиною швидкого набору ваги і ожиріння. Навпаки, завдяки унікальній технології приготування піца – справжній вітамінний комплекс, необхідний для відновлення енергії і підтримки організму в тонусі.

Різноманітність вибору

На сайті компанії представлений багатий асортимент:

Більше 15 варіантів піци.

Чотири види фокаччо.

Свіжі салати.

Десерти.

Напої.

Любителі італійської кухні можуть замовити повноцінний обід або вечерю для себе або компанії.

Monopizza пропонує в Бердянську піцу за класичними і авторськими рецептами:

«Чотири м’яса» з шинкою, мисливськими ковбасками, куркою.

З куркою, болгарським перцем і грибами з ніжним сиром моцарелла.

Класичний «Цезар».

«Козацьку» з шинкою, сиром моцарелла і червоною цибулею.

З моцарелою, прошутто і пармезаном.

«Барбекю» з мисливськими ковбасками.

«П’ять сирів».

Гості ресторану, які віддають перевагу рибні страви, отримають задоволення, покуштувавши піцу з тунцем і маринованими цукіні або з морепродуктами. Вегетаріанці також не будуть розчаровані. В меню є варіант з крем-сиром і болгарським перцем. І, звичайно, «класика жанру» – «Маргарита» з черрі, сиром моцарелла і базиліком. Любителі «гостренького» вибирають «Салямі», «Пепероні». Ласуни люблять унікальний смак кулінарного шедевра з прошутто, медом, грушею, сиром дор блю і горіхами.

Ці та інші кулінарні шедеври дарують клієнтам ресторану Monopizza справжню насолоду смаком оригінального італійського блюда.

Акційні пропозиції

Компанія «Монопіцца» в Бердянську проводить акції для своїх клієнтів. У ресторані або на сайті шанувальникиіталійської кухні можуть замовити окремі види піци за 1/3 звичайної вартості.

Популярна акція для іменинника. У день народження, а також три дні до і три після нього клієнт отримуєподарунок від Monopizza – знижку 20% на всі позиції в меню.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: