З початку року понад 100 дітей на Сумщині постраждали від протиправних посягань

28.09.2021

Учора, 27 вересня, у Сумській обласній прокуратурі відбулася спільна нарада керівництва правоохоронних органів та державних органів Сумщини. Під час наради обговорювалося питання протидії дитячій злочинності, захисту прав та інтересів дітей, які стали жертвами злочинних посягань. Нарада пройшла під головуванням керівника Сумської обласної прокуратури Олексія Тубельця.

У роботі наради, окрім прокурорів, взяли участь народний депутат України Тетяна Скрипка, регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Сумській області Дмитро Бойченко, керівники державних органів та структурних підрозділів Сумської ОДА, керівництво Головного управління Національної поліції в Сумській області та начальники територіальних підрозділів поліції області.

Під час наради було зазначено, що невідкладного захисту з боку правоохоронців, державних і місцевих органів влади потребують понад 100 дітей, які лише за вісім місяців цього року постраждали від протиправних посягань.

Також особливої уваги потребують діти, які в силу певних обставин скоїли кримінальне правопорушення. Водночас викликають занепокоєння факти збуту наркотичних або психотропних засобів, у тому числі через «Канали у Мессенджерах» із залученням неповнолітніх.

Тож, по завершенню координаційної наради було заплановано виконання спільних заходів для покращення роботи в даному напрямку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: