Демонтована стара труба теплопостачання: У Сумах поліклініка може залишитися без опалення

29.09.2021

На сесії Сумської міськради з’ясувалося, що поліклініка Центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 на вул. Привокзальній може опинитися без тепла.

Депутатам запропонували проголосувати за зміни до інвестиційної програми ТОВ «Сумитеплоенерго», щоб компанія за рахунок тарифу на опалення швидко зробила ремонт теплових мереж поліклініки. У депутатів виникло питання, чому про це вони дізнаються за два тижні до початку опалювального сезону.

Як виявилося, ще влітку під час реконструкції онкодиспансеру, яку проводить обласна рада, була демонтована стара труба теплопостачання, яка живила обидві медустанови. При цьому питання вже виносилося на засідання депутатських комісій, а також планувалося прийняти рішення раніше, проте засідання сесії переносилося вже двічі. Іншим способом були тендери за рахунок бюджету, які можуть розтягнутися на півроку.

У підсумку депутати проголосували за інвестпрограму, а директор ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитро Васюнін пообіцяв розпочати роботу вже на цьому тижні, щоб встигнути до початку опалювального сезону.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: