На Краснопільщині горіли господарчі споруди з горючими матеріалами

30.09.2021

30 вересня о 00:37, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчих споруд по вул. Троїцька в с. Мезенівка, що на Краснопільщині. Про пожежу повідомив власник однієї із споруд, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі. На місце події було направлено відділення чергового караулу 4 – ї державної пожежно – рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Мезенівка.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено 6 господарчих споруд, розташованих впритул одні до одної. Ускладнювало ситуацію те, що деякі з них були дерев’яні, а в середині знаходились горючі матеріали. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на ще 17 розташованих поруч сараїв, що належать громадянам. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 1,5 км від осередку горіння.

О 01:12 загоряння локалізували, а о 03:04 – витративши на гасіння майже 12 тонн води, повністю ліквідували.

Всього до ліквідації загоряння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 2 працівники місцевої пожежної команди с. Мезенівка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: