Ямпільський депутат прокоментував звинувачення у дерибані землі

01.10.2021

Депутат Ямпільської селищної ради Віталій Бойко прокоментував заяву екс-депутата Ямпільської райради Олександра Косенка, в якій останній стверджує, що в Ямпільській селищній раді створена організована група з дерибану землі. За інформацією громадського активіста, до неї входять підконтрольні селищному голові депутати і, зокрема, Віталій Бойко, передає yampil.info.

У своїй відповіді Віталій В’ячеславович доводить, що за результатами голосування 4 серпня 2021 року земля не видавалась, а тому вважає інформацію «популістичною, неправдивою та неперевіреною». Разом з тим, депутат не став коментувати інші факти, що були викладені у статті.

«В фейсбуці а потім на сайті ямпіль-інфо з’явилась публікація пана Косенка Олександра, в якій він згадує мене як депутата Ямпільської селищної ради як учасника схеми розподілу землі , а саме результат мого голосування щодо проекту рішення «Про розгляд клопотання Демича Валентина Михайловича щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі….»

Цією публікацію я хочу роз’яснити громадянину Косенку Олександру, що на розгляд депутатів на сесію 04.08.2021 року згідно порядку денного було винесено 38 питань, в тому числі під номером 14 проект рішення щодо встановлення меж земельної ділянки, яка знаходиться у постійному користуванні у громадянина Демича В.М. на підставі РІШЕННЯ ЯМПІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ з 1994 року. На цю земельну ділянку видано державний акт. На сесії ЗЕМЛЯ НЕ ВИДАВАЛАСЬ!!!!!

Пояснюю, що визначення меж земельної ділянки це вимога чинного законодавства і це буде зроблено відповідною проектною організацією, результатом чого зазначена земельна ділянка з’явиться на Публічній кадастровій карті …., а саме у ПУБЛІЧНОМУ доступі, що унеможливить виникнення спірних питань з сусідніми землекористувачами.

ВСЕ…і більше нічого…ДЕ тут «Дерибан»? Кому в результаті мого голосування надано земельну ділянку???? Яким чином я як депутат здійснив участь у схемі виділення землі? Навіщо вводити мешканців громади в оману?

І чому не повідомляє пан Косенко Олександр, що за це рішення проголосував і депутат Соломко Олександр (протоколи на сайті Ямпільської селищної ради –пункт №14)?

Чому пану Косенку Олександру якщо не зрозуміле моє голосування на сесії він не звернувся до мене за роз’ясненням перед тим, як публікувати зазначену популістичну, неправдиву та неперевірену інформацію стосовно мене?

Всі інші факти, наведені в публікації Косенка Олександра я не коментую, так як це не повноваження депутата.

А від Косенка Олександра чекаю вибачень.

Для повної інформації повідомляю, що на зазначеній сесії розглянуто 28 земельних питань по громадянам, які упорядковують свою технічну документацію на земельні ділянки, в тому числі затверджені проекти землеустрою по 3 учасникам АТО», – зазначається у повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: